portfolio

REFEROX RACING

Binnen de studio van Verel hebben we een ongeëvenaarde race-ervaring gecreëerd met het ReFerox Race Center Concept. De unieke en innovatieve carrosserie-race-simulators, geplaatst in een omgeving die doet denken aan een pitstraat, bieden een ultieme racebeleving. Dit concept vormt de perfecte combinatie van modulaire race-simulators en eenvoudige showcontrol, waarbij meeslepende licht- en geluidseffecten samenkomen met speciale effecten zoals rook, wind en geur. Alles rondom de simulators is ontworpen om je het gevoel te geven een echte coureur te zijn.

Previous
Next
Previous
Next
portfolio

BEMATRIX EUROSHOP 2023

In samenwerking met Verel hebben we een standontwerp gerealiseerd op Euroshop om niet alleen het BeMatrix-systeem te presenteren, maar ook de mogelijkheden van hun innovaties te tonen en zo gevorderde gebruikers te inspireren. Dit resulteerde in de creatie van een heuse BeMatrix-stad. Tabify voegde hier licht- en geluidseffecten aan toe in combinatie met de producten van BeMatrix (LEDskin en verlichting), wat een indrukwekkend wow-effect creëerde vanaf het allereerste moment en de bezoekers continu onder de indruk hield. De BeMatrix-stad was het gesprek van de dag!

portfolio

RODENSTOCK BELEVINGS-OBJECT DE HAAS

In nauwe samenwerking met Rodenstock hebben wij samen met Verel een spectaculair belevingsobject gecreëerd voor oogmetingen. Dit object trekt de aandacht, straalt kwaliteit uit en biedt een ervaring waarin jouw merk wordt gezien en beleefd. Deze ‘cabine’, voorzien van onze experience controller, transformeert de traditionele oogmeting tot een buitengewone belevenis.

Previous
Next
Previous
Next
portfolio

BEZOEKERS-CENTRUM
A.VOGEL

Verborgen in de bossen van Landgoed Zwaluwenburg op de Veluwe liggen de A.Vogel-tuinen, rijk aan diverse kruiden en planten. Dit is dé plek waar je zintuigen tot leven komen. Wij hebben het interactieve gedeelte van het centrum mogelijk gemaakt. Via een informatiemeubel krijg je inzicht in het proces, van het zaaien van zaadjes tot aan het produceren van pillen. Door te voelen, luisteren, kijken en ervaren maak je op een interactieve wijze kennis met het complete verhaal achter de producten van A.Vogel.

portfolio

CUPRA DELIVERY EXPERIENCE

Cupra vroeg ons om een Delivery Experience te bouwen. Door gebruik te maken van onze innovatieve producten & hun eigen elementen, en ze uit te rusten met op maat gemaakte LED-verlichting attributen hebben we een innovatieve Delivery Experience gecreëerd. Klanten maken kennis met de CUPRA TRIBE in plaats van hun auto simpelweg in ontvangst te nemen met een fles wijn. We hebben ons transparante scherm gebruikt om de auto van de klant te “onthullen” nadat ze verschillende introductie- en instructievideo’s op dit scherm hebben bekeken. Daarna brengt de host de klant naar de “delivery”-ruimte, hier worden alle auto’s overhandigd. Met een druk op een grote rode knop begint een laatste show en dan is het tijd voor de laatste training met de auto. We waren onderdeel van het schrijven van het concept tot en met het realiseren van het eindresultaat.

Previous
Next
Video afspelen
Previous
Next
portfolio

KPN RELEASE

Voor KPN creëerden we een restaurant dat met één druk op de knop van look en feel kon wisselen. Door toepassing van grote LED-schermen, LED-verlichting en op maat gemaakte verborgen & verlichte objecten hebben we een fantastische sfeer kunnen creëren waarbij je kon genieten van de reis door verschillende soorten gerechten in combinatie met de look en feel die je daarbij verwacht.

portfolio

ON THAT ASS

We leverde en installeerde audiovisuele apparatuur om hen de beste eerste indruk te geven voor iedereen die hun gebouw betreedt.
Ze vroegen om een installatie die door iedereen kon worden bediend. We hebben precies dat gedaan en een aantal gemakkelijke aanpassingen op maat voor hen gemaakt.

Previous
Next
Previous
Next
portfolio

VEREL STUDIO

Hier is het allemaal begonnen en het is nog steeds de plek waar we onszelf kunnen innoveren en verbeteren. Wil je op de hoogte zijn van onze nieuwste innovaties? Wij ontvangen je graag om bij te praten.